Wanneer wordt mijn cadeau geleverd?

Je geschenk wordt binnen maximum 8 weken na ontvangst van de eerste betaling verstuurd (tenzij anders vermeld in de welkomstbrief).

Na ontvangst van de betaling, brengen we de betrokken leverancier op de hoogte. Zij nemen vervolgens contact op met Bpost (of een andere koerierdienst) om je cadeau te versturen. De eerste betaling is bijgevolg nodig om je cadeau te kunnen versturen.

Hoe wordt mijn cadeau geleverd?

Standaard wordt het geschenk geleverd onder de vorm van een postpakket. Afhankelijk van de promotie kan het geschenk ook geleverd worden door een andere partner of koerierdienst. Hoe het geschenk geleverd wordt, wordt bij het afsluiten van het abonnement meegegeven.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Op elektronische toestellen heb je een garantie van 2 jaar. Bij het toestel wordt steeds een garantiebrief geleverd, hou deze zorgvuldig bij. Indien je de garantiebrief kwijt bent, kan je onderstaand contactformulier invullen.

Cadeau niet ontvangen of andere vragen?

Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op het nummer 02/454.25.93 en kies in het keuzemenu voor optie 5.

cadeau geschenk premium ontvangen niet ontvangen levering cadeau wanneer krijg ik mijn cadeau hoe wordt mijn cadeau geleverd levertermijn

Veelgestelde vragen

Je kan als bestaande abonnee ook genieten van één van onze promoties, mits aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

- Je huidig abonnement loopt nog maximum 6 maanden

- Je verlengt voor de duur van het promotieabonnement (12, 18, 24, .. maanden)

Voldoe je aan deze voorwaarden of wil je weten of u aan deze voorwaarden voldoet? Bel ons op het nummer 02/454.25.93 en kies in het keuzemenu voor optie 4.

Indien je huidig abonnement nog langer dan 6 maanden loopt, kunnen we je nieuwe aanvraag helaas niet laten doorgaan. We raden je aan om ons minstens 1 maand voor het einde van je abonnement te contacteren. Onze klantendienst kijkt op dat moment graag de mogelijkheden voor je na.

Alle lopende promoties vind je hier.

Indien u niet thuis was bij de levering laat de postbode een nota achter met de boodschap dat hij is langs geweest. U kunt dan kiezen voor een tweede levering of u kunt het pakket samen met de nota afhalen bij uw postkantoor. Het pakket blijft daar tot twee weken liggen. Nadien wordt het terug naar ons verstuurd.

Contactformulier Cadeau

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Controleren of u een robot bent.